Jarac: Mjesečni horoskop za APRIL 2017. godine

0

Posao. Naglašeno polje komunikacije retrogradnom Venerom govori o tome da biste trebali sve svoje snage da uložite u kontakte sa poslovnim saradnicima. Vi ste i te kako spremni za neke ozbiljne priče, a umjećete na pravi način da predstavite i sebe i svoje ideje. Iako se dogovori neće postići iz prve, to ne znači da treba da odustanete. Budite istrajni. Pun Mjesec u vašem polju karijere donijeće realizaciju poslova iz prethodnog perioda i mnogim Jarčevima obećava zasluge i promociju, sve u skladu sa onim što su uložili kada je poslovni segment u pitanju. Privatnici će tokom drugog dijela mjeseca imati mogućnosti da isprave neke propuste i greške iz prošlosti ili da na drugačiji način postave svoje poslvone saradnje. Što se finansijskog dijela tiče, tu nećete biti u potpunosti zadovoljni. Svakako vodite računa o troškovima.

Ljubav. Uglavnom ćete imati osjećaj da ste zajedno sa partnerom zarobljeni u nekoj statičnoj svakodnevnici, biće vam potrebna promjena, podsticaj i lijepa dešavanja, kojih će biti tek s vremena na vrijeme. Sve ovo može izazivati pojačanu nervozu i tvrdoglavost i kod vas i kod voljene osobe pa ništa neće biti čudno ukoliko se oboje povremeno povučete u ćutanje ili neku distancu. Period oko punog Mjeseca, početkom druge dekade, može dovesti do ozbiljnijh razmimoilaženja, naročito ako vas partner bude optuživao da ste posvećeni samo ličnim interesima i poslu, a da vezu zanemarujete. Tek od polovine mjeseca stvari će konačno krenuti pozitivnijim tokom, u vaše relacije će početi da se vraća strast, a posebno bi mogla biti lijepa posljednja sedmica aprila, naročito ako ste planirali neki zajednički put ili ćete možda tada oboje biti više društveno aktivni. S obzirom na to da tada imate i mlad Mjesec u polju djece, mogli biste poraditi i na prinovama. Ukoliko ste slobodni, Merkur se kreće retrogradno kroz vaše polje ljubavi, a i vladarka ovog polja Venera, takođe ide unazad i to kroz polje kontakata, komunikacije, kraćih putovanja, okoline. Postoje i te kako jake predispozicije da naletite na bivšu ljubav, što može donijeti obostrani zanos. Mada, malo je vjerovatno da se ovo pretvori u bilo šta ozbiljnije. U svakom slučaju, mlad Mjesec u polju ljubavi krajem aprila otvoriće pred Jarčevima novo poglavlje i obećava im vrlo uspješan mjesec u ovom segmentu.

Zdravlje. Vladar polja zdravlja, Merkur, ide retrogradnim hodom, što označava da biste trebali ozbiljnije da se posvetite stanju svog organizma. Moguć je pojačan umor i povremeni pad imuniteta pa vodite računa da odmarate, da se hranite kvalitetno. Pojačajte unos vitamina i minerala.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info