Djevica: Mjesečni horoskop za APRIL 2017. godine

0

Posao. I pored retrogradnosti vladara vašeg znaka, Merkura, nećete proći loše u poslovnom segmentu tokom aprila mjeseca. Dosta vam je naglašeno polje inostranstva, ali i planova i ekspanzije, a s obzirom na to da se pun Mjesec dešava početkom druge dekade baš u vašem polju posla i novca, ovo i te kako može donijeti zasluženu nagradu onima koji su u prethodnom periodu ulagali veliki trud u ove segmente. Početkom treće dekade i Mars prelazi u vaše polje karijere, dajući vam probojnost, intenzitet i potrebu za promjenama na ovom polju. Posljednji dani mjeseca mogu donijeti neočekivane promocije, napredovanja ili promjene radnog mjesta. U finansijskom segmentu proći ćete dosta dobro.

Ljubav. Venera se početkom mjeseca vraća u vaše polje ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka, a njeno retrogradno kretanje u ovom polju koje će biti do polovine aprila, donijeće vjerovatno neku formu stegnutosti u vašim emotivnim relacijama. Naime, osjećaćete veću potrebu da sa voljenom osobom razmjenjujete nježnosti, da imate jedan dublji i intenzivniji odnos, a postojaće određena ograničenja koja ćete teško prevazilaziti. Možete čak smatrati da se partner ponaša previše kruto i stegnuto i da vam ne pokazuje pažnju i ljubav. Ono što je bitno jeste da ne odustanete, već da pokušate da zajedno sa voljenom osobom prevaziđete ove momente. Kada Venera krene direktno, neke nejasnoće će polako početi da se čiste i vjerovatno je da ćete kraj mjeseca dočekati u dobrom raspoloženju i ljubavi sa partnerom. Ako ste sami, već prva dekada donosi mogućnost ulaska u novu emotivnu priču, koja može biti povezana sa mjestima zabave, izlascima, ali i putovanjima. Zbog retrogradnosti Venere, ali i vladara vašeg znaka Merkura, sigurno je da ćete u nekom momentu poželjeti da obnovite neku bivšu emotivnu priču. Tu može biti eventualno seksa, ali prave veze ne.

Zdravlje. Generalno gledano, nije vam loša zdravstvena situacija tokom aprila, ali biste baš mogli da prestanete da tražite opravdanja za sebe i da konačno uvedete neke promjene. Nov režim ishrane, više opuštanja i odmora, kvalitetnog sna i obavezno fizička aktivnost! Ako ništa drugo, makar od druge polovine mjeseca.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info