Blizanci: Mjesečni horoskop za APRIL 2017. godine

0

Posao. Vaša kreativna rješenja i ideje mogu tokom ovog mjeseca pronaći put do zainteresovanih. Za tako nešto je naročito pogodna druga dekada mjeseca, kada će vam se trud iz prethodnog perioda isplatiti. Polje karijere je potencirano retrogradnom Venerom pa ćete u ovom segmentu ulagati poseban trud i pokušavati da sa poslovnim partnerima ostvarite kompletniji i stabilniji odnos. Vaš vladar Merkur kreće retrogradnim hodom iz polja tajni i podsvijesti pa bi bilo dobro da o svojim planovima ne pričate drugima dok ne budete imali jasne, konkretne potvrde za njih. Finansijski, bolji period nego što očekujete.

Ljubav. Vi i emotivni partner biste trebali da pokušate da tokom aprila pronađete nešto što će vas oboje ispunjavati ili u čemu ćete uživati, jer ćete jedino na taj način uspijevati da se povežete i unaprijedite svoj odnos. Generalno gledano, vaši interesi su sada suviše različiti i potrebno je uskladiti se. Ako ste partneru nešto obećali u proteklom periodu, sada biste mogli to i da ispunite, naročito ako je to više zajedničkih izlazaka i druženja, veće društvene aktivnosti ili odlazak na kraće putovanje. Ne dozvolite da vas okupiranost poslovnim i finansijskim segmentom odvoji od voljene osobe. Ukoliko su vam u proteklom periodu prinove bile na pameti, sada može doći do trudnoće. Pun Mjesec u polju ljubavi početkom druge dekade mjeseca dovešće do kulminacije onih dešavanja koja ste pokrenuli u prethodnom periodu. S obzirom na to da je vladar polja ljubavi Venera, koja je retrogradna i u kvadratu sa Saturnom, moguće je da je vaš emotivni interes sada usmjeren ka prošlosti. Tokom druge dekade aprila može doći i do ponovne realizacije ovog odnosa iz prošlosti.

Zdravlje. Vladar polja zdravlja, Mars, ulazi u vaš znak u trećoj dekadi aprila. Ako ne do tog momenta, od tada ćete osjetiti veći priliv energije, podstrek da se pokrenete, da krenete sa fizičkim aktivnostima. U prve dvije dekade mjeseca možete biti nešto statičniji, lošijeg raspoloženja, preumorni i iscrpljeni.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info