Bik: Mjesečni horoskop za APRIL 2017. godine

0

Posao. Merkur u vašem znaku daje vam mogućnosti da samo početkom mjeseca napravite neki konkretniji pomak – ukoliko to propustite, uglavnom ćete ostatak ovog perioda “otaljavati” u nekim standardnim obavezama i pokušajima da promijenite situaciju nabolje (što će se teško dogoditi). S druge strane, od vas će se zahtijevati velika odgovornost na poslu, veliko ulaganje truda i zahtjevni saradnici. Nekima od vas ipak stoje mogućnosti da tokom druge dekade naprave jedan okvirni dogovor, ali čija bi realizacija krenula vjerovatno tek tokom maja mjeseca. Po pitanju finansija nećete se baš proslaviti.

Ljubav. Venera, koja vlada vašim znakom, retrogradna je do polovine mjeseca, ali će skoro cijeli ovaj period biti u kvadratu sa Saturnom, što će definitivno onima koji su u emotivnim vezama donijeti određeno nezadovoljstvo odnosom u kojem su. Niko ne kaže da će partner biti distanciran od vas, naprotiv, ali kao da to neće biti dovoljno da biste vi bili ispunjeni i srećni. Moguće je da ćete se boriti sa nekim problemima iz prošlosti, da nećete moći tek tako lako da prevaziđete neke situacije, da ćete biti zamišljeni, odsutni. Ako želite da nešto pokrenete na bolje u svom odnosu, onda je to moguće tokom druge dekade, koja donosi vama i voljenoj osobi jačanje strasti i, donekle, veću otvorenost. Ukoliko ste slobodni, stoji vam velika mogućnost povratka nekoga iz prošlosti i pokretanja prilično burnog seksualnog kontakta, s tim što ćete vi možda previše očekivati od svega toga i možete se brzo razočarati kada shvatite da je ovo samo prolazno. Neki od vas mogu potražiti partnere preko prijatelja, društvenih aktivnosti, interneta, ali ne postoje velike naznake da će se bilo šta od ovoga pretvoriti u trajnu vezu.

Zdravlje. Nešto naglašeniji umor, statičnost, jači apetit – ništa od ovoga vam svakako ne ide naruku i evidentno je da se neke promjene moraju izvršiti. Budite odgovorni prema sebi, nađite vremena da se odmorite, da budete van kuće, da se bavite rekreacijom, da promijenite svoje životne navike.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info