m:agazin – Huawei P10 stigao na naše tržište

0

TV emisija m:agazin svakog vikenda donosi najzanimljivije preglede novosti iz svijeta nauke i tehnologije. Tako ćete već u subotu, 1. aprila, imati priliku da čujete o neobičnom spoju tehnologije i umjetnosti, najnovijim tehnološkim rješenjima u industriji automobila, obnovljivim izvorima energije, ali i raznim korisnim preporukama i novostima iz ove oblasti.

Predstojeće izdanje m:agazina donosi priču o naizgled običnoj olovci koja zapravo može da stvori više od 16 miliona boja za nekoliko sekundi, a svaka od nijansi se bira putem posebno kreirane smartphone aplikacije.

Ma koliko vam se koncept letećih automobila i djelovanja u sferama virtuelnog svijeta, čine kao dio očigledne prvoaprilske šale, što odgovara i datumu emitovanja narednog m:agazina, uvjerićete se da će za relativno kratko vrijeme u upotrebi biti tehnološki noviteti koji već uveliko postavljaju nove standarde. Dokaz za to je i sat pod nazivom Story, novi proizvod švedske dizajnerske firme Flajt, koji umjesto klasičnih kazaljki ima sasvim neobičan način pokazivanja vremena – metalnu kuglicu koja lebdi oko drvene baze.

Ljeto se bliži i mnogi već uveliko planiraju odmore i razna putovanja, a u narednom izdanju m:agazina ćete imati priliku da saznate koje aplikacije bi mogle da vam uštede novac, ali i vrijeme. Štaviše, činjenica je da uz slične alatke možete da putujete jeftino, ali i da dok putujete vodite računa o svojim troškovima.

Vanja i Igor su i ovaj put bili u dobrom društvu, te su sa Vladimirom Brankovićem, direktorom RK Borac m:tel, razgovarali o sportu i planovima ovog kluba. Saznaćete i kako je proteklo premijerno predstavljanje novog Huawei P10 u Banjaluci, uređaja koji je već označen kao najbolji iz čuvene P serije kompanije Huawei, a koji je dostupan u ponudi kompanije m:tel.

Kako biste bili u toku sa svim novitetima, pogledajte i prethodna izdanja emisije m:agazin putem YouTube kanala kompanije m:tel. Svoje komentare i prijedloge u vezi sa m:agazinskim sadržajima možete da pošaljete putem email adrese [email protected], ili inboksa zvanične Facebook stranice kompanije m:tel.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info