Vodolija: Sedmični horoskop za period od 27.03. do 03.04.2017.

0

Posao. Mlad Mjesec u polju komunikacije, dogovora, kraćih putovanja, uvodi Vodolije u period kada bi trebale da se aktiviraju u ovim segmentima, jer je i te kako moguće da pokrenu nove i interesantne poslovne priče. Brzo razmišljate, još brže reagujete – lako se povezujete sa drugim ljudima, lako ostvarujete nove poslovne konekcije. Saslušajte prijedloge koje dobijate u ovom periodu, jer vam mogu otvoriti nove šanse koje bi i te kako bile isplative po vas. Mogućnosti za više kraćih, ali finansijski profitabilnih, poslovnih putovanja.

Ljubav. Kod slobodnih Vodolija mlad Mjesec u polju pokreta, komunikacije, kratkih susreta samo dodatno potencira na novim poznanstvima, na zanimljivoj komunikaciji i interesantnim osobama koje su u vašoj okolini. Sada ćete sa zadovoljstvom flertovati, uživati u onome što se dešava. Ipak, ako očekujete neku stabilnu priču, od toga trenutno vajde velike nema. Doduše, neki od vas su i dalje u komunikaciji sa bivšim emotivnim partnerima, mada se ni tu, realno gledano, ne događa ništa posebno. Ukoliko ste zauzeti, malo turbulencije u vaše odnose donosi Mars koji se trenutno nalazi u polju doma. No, vi i partner uglavnom uspijevate da održavate dobru komunikaciju pa je trenutne “požare” koje se javljaju ipak lako ugasiti.

Zdravlje. U ovom će se periodu vaša zdravstvena situacija definitivno popraviti. Jedino na šta biste trebali da obratite pažnju jeste dovoljno odmora, pošto ponekad presirate i iscrpljujete sebe. Uvijek nađite vremena da se opustite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info