Vaga: Sedmični horoskop za period od 27.03. do 03.04.2017.

0

Posao. Vaše polje ozbiljnih poslovnih partnerstava ionako je “nakrcano” planetama, a tokom ove sedmice u njemu će se dogoditi i mlad Mjesec. Period pred vama donijeće vam i te kako ozbiljne i interesantne ponude za dogovore i poslovne saradnje. Neke prilike će se otvoriti iznenada pred vama i vrijedilo bi razmisliti o njima. Nešto sporiji tempo u onim poslovnim situacijama koje ste već pokrenuli vas donekle zabrinjava, ali svjesni ste da to sada ne možete realizovati na pravi način. Spremni ste da sačekate.

Ljubav. Dokle god vladarka vašeg znaka, Venera ide retrogradnim hodom – najviše vam se “nameću” priče koje su vezane za prošlost. Velika je vjerovatnoća da su vas u proteklim danima već kontaktirali svi mogući bivši partneri i, koliko god vam to donijelo neku vrstu zadovoljenja i ispunjenosti, to nije nešto što vam je potrebno. Međutim, čini se da sada uzalud očekujete nešto novo – toga trenutno ni na vidiku. Period vaše strpljivosti po pitanju ljubavnih dešavanja očigledno se nastavlja i dalje. Kod zauzetih Vaga i dalje traje period ispunen nesigurnošću, ljubomorom, tvrdoglavošću, posesivnošću – generalno gledano kao da vi i voljena osoba ne uspijevate da pronađete zajednički jezik ni na momenat. Razmislite šta sve ne valja u vašem odnosu i postoji li bilo kakva šansa da to popravite.

Zdravlje. I sami znate da odavno niste obavili niti jednu zdravstvenu kontrolu. Niko ne kaže da vam nešto posebno fali, ali definitivno biste bili mirniji da to doktor potvrdi. Starije Vage mogu osjećati povremene bolove u vratnom dijelu kičme.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info