Strijelac: Sedmični horoskop za period od 27.03. do 03.04.2017.

0

Posao. Imate osjećaj kao da vam one prave poslovne prilike izmiču iz ruku ili pak da suviše sporo ostvarujete svoje ciljeve. Istina je da je za krupnije promjene trenutno potrebno mnogo više vremena i strpljenja nego što ga vi posjedujete, ali ne možete mnogo da birate, osim da nastavite onim putem kojim ste krenuli. Iskoristite period koji je pred vama da učvrstite poslovne konekcije koje imate, posvetite se svakodnevnim obavezama i sačekajte pravu priliku i pravi trenutak za napredovanje, koji će tek doći.

Ljubav. Mlad Mjesec u polju ljubavi slobodnim pripadnicima ovog znaka donijeće ulazak u period u kojem će moći da ostvare novu emotivnu konekciju. Trenutno imate mogućnosti za nova poznanstva, vjerovatno već u prvom dijelu sedmice. Ona mogu ići kroz poslovni segment, ali i preko izlazaka, druženja sa prijateljima, eventualno preko interneta. U emotivnim vezama, stabilnost sa partnerom se može ostvariti, ali samo ako se u potpunosti posvetite očuvanju odnosa i građenju uzajamnog povjerenja i odgovornosti jedno prema drugom. Problem je u tome što kod nekih od vas prošlost počinje da kucka na vrata i neki od vas ih mogu i otvoriti. Dobro razmislite šta vam je bitnije – trenutni emotivni odnos ili ono što je bilo nekada.

Zdravlje. Mars u polju zdravlja može djelovati dvojako – kod nekih od vas pojačaće potrebu da uvedu nove životne navike i pozabave se stanjem svog organizma. Kod drugih pak može aktivirati bolesti o kojima se do sada nije vodilo računa.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info