Škorpija: Sedmični horoskop za period od 27.03. do 03.04.2017.

0

Posao. Vaše polje ozbiljnih poslovnih partnerstava ionako je “nakrcano” planetama, a tokom ove sedmice u njemu će se dogoditi i mlad Mjesec. Period pred vama donijeće vam i te kako ozbiljne i interesantne ponude za dogovore i poslovne saradnje. Neke prilike će se otvoriti iznenada pred vama i vrijedilo bi razmisliti o njima. Nešto sporiji tempo u onim poslovnim situacijama koje ste već pokrenuli vas donekle zabrinjava, ali svjesni ste da to sada ne možete realizovati na pravi način. Spremni ste da sačekate.

Ljubav. Retrogradna Venera će se ove sedmice naći na samim vratima vašeg polja ljubavi. Da, sigurno ste trenutno nezadovoljni, neispunjeni – ono čemu ste se nadali nije se pokrenulo ili je nekako brzo zgasnulo i već smatrate da za vas kao da u ovom periodu postoji samo posao i ništa više. Dogodiće se neke stvari, budite sigurni, ali hajde da sačekamo i vidimo šta ova Venerica kao iznenađenje sprema za vas. Ako se ništa ne dogodi tokom ove sedmice, ne brinite, jer već sljedeće hoće. U emotivnim vezama kod Škorpija nastavlja se period u kojem vi i partner kao da jedva čekate da napravite problem. Uopšte nije važno da li su u pitanju krupne stvari ili pak sitnice – trenutno oboje reagujete i impulsivno i ljubomorno i opsesivno – zvocate i ne prestajete.

Zdravlje. Mlad Mjesec u polju zdravlja i životnih navika donijeće Škorpijama potrebu da se više pozabave ovim životnim segmentom. I sami znate da neke stvari morate da “ukidate”, a drugima da posvetite mnogo više pažnje nego do sada.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info