Ribe: Sedmični horoskop za period od 27.03. do 03.04.2017.

0

Posao. Kako god okrenuli, poslovni segment je ono što je u prvom planu kod vas. Štaviše, mlad Mjesec u polju posla i novca uvodi vas dodatno u duži period koji će donijeti prave šanse i mogućnosti za napredovanje. Vi ste u proteklom periodu bili dosta aktivni i rezultati svega onoga što ste pokrenuli i uradili sada dolaze na dnevni red. Dobro vam ide i biće još bolje – zato sada nemojte odustajati već nastavite da potencirate na poslovnim projektima koji su vam bitni. Odlična komunikacija i mogućnosti jakih dogovora.

Ljubav. Nešto novo kod slobodnih Riba može ići eventualno preko poslovnog segmenta, mada je i to veliko pitanje, iskreno. Čini se da vam život u ovom periodu prije nudi neke druge šanse, ali da vas za ljubav, jednostavno, uskraćuje. U proteklom periodu svi bivši partneri su vam se javili ili ste eventualno naletjeli na njih, ali i od tih priča sada nema koristi. Da rezimiramo – sami ste i više je nego izvijesno da ćete to i ostati. Bar za sada. Što se tiče onih koji su u emotivnim vezama, ni tu stvari baš ne funkcionišu savršeno. I vi i voljena osoba smatrate da ste u pravu i od nekih svojih stavova teško odustajete pa je povremeno odnos napet ili funkcioniše teško. Umjesto da pričate prazne priče kojima ništa ne rješavate, bolje bi bilo da organizujete neku zabavnu aktivnost i provedete se zajedno

Zdravlje. I sami ste primijetili da se u proteklim danima osjećate bolje nego inače. Jača energija, veća usmjerenost na sebe, vodite više računa o ishrani, a neki od vas su krenuli i da se više kreću, više borave na svježem vazduhu. Odlično, samo tako nastavite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info