Rak: Sedmični horoskop za period od 27.03. do 03.04.2017.

0

Posao. Koliko god emotivni segment stagnira, toliko ste sada u mogućnosti da napravite velike pozitivne promjene u poslovnoj situaciji. Mlad Mjesec se ove sedmice dešava u vašem polju karijere, pozicije i svakako će vam otvoriti duži vremenski period pravih prilika i mogućnosti za napredovanje. I polje podrške od drugih ljudi je vrlo naglašeno pa sada možete i podsjetiti neke ljude na uslugu koju vam duguju ili na ono što su vam obećali. Pred vama je izuzetno lijep period – iskoristite ga!

Ljubav. Vladar vašeg polja ljubavi, Mars, nalazi se u polju prijatelja, društvenih aktivnosti, interneta. Tokom ove sedmice, sa osobom koju već neko vrijeme poznajete, preko ovih segmenata možete imati dobru komunikaciju, razumijevanje – više će vas zainteresovati i željećete da joj posvetite svoju pažnju. Da li će to odvesti do nekih konkretnijih pomaka, to je već pitanje, ali svakako vam slijede zanimljivi i inspirativni dani. Kod zauzetih Rakova poslovni segment i usmjerenost na sebe su previše naglašeni, dok odnos sa voljenom osobom nekako ostaje u drugom planu. Između vas dvoje se izgubila bliskost, oboje imate velikih promjena u raspoloženju i dosta se teško uklapate. Većih raskola nema, ali zato nema ni naročito pozitivnih pomaka na bolje.

Zdravlje. Ekcemi ili problemi sa kožom mogu se javiti i kao posljedica alergija ili uboda insekata. Moguće su i tegobe koje će se vezivati za sinuse, krajnike. Sve je ovo sitno, ali više nego dovoljno da vas nervira.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info