Ovan: Sedmični horoskop za period od 27.03. do 03.04.2017.

0

Posao. Vrijeme za vašu poslovnu aktivaciju je započelo. Niko ne kaže da će vam se magično sva vrata otvoriti, ali korak po korak i stići ćete do onoga što želite. Imate dovoljno upornosti, nepokolebljivosti da započnete neke poslovne priče i da u njima istrajete. Nove poslovne šanse u ovom periodu počinju da stižu, a vaše je da ih mudro iskoristite. Merkur se u drugom dijelu sedmice prebacuje u vaše polje posla i novca – vrijeme je za ozbiljne dogovore sa poslovnim partnerima i saradnicima. Samo naprijed!

Ljubav. Mlad Mjesec u polju ličnosti donijeće Ovnovima nove poglede na mnoge životne situacije pa i na ljubav, pogotovo kod onih koji su slobodni. Vaša priroda jeste strasna i impulsivna, ali i vi želite nekoga na koga ćete moći da se oslonite i ko će trajati pored vas. Zato ćete od ovog perioda tražiti osobu koja ne želi avanturu, koja obećava kompletan i stabilan odnos. Ako je ne bude “na vidiku” – spremni ste i da je sačekate. Kod zauzetih pripadnika znaka, dobro razmislite šta je ono što želite od emotivnog odnosa u kojem ste – ako se više ne pronalazite u ovoj priči, možda polako dolazi vrijeme da stavite tačku na nju. Ukoliko i dalje smatrate da vrijedi, pokušajte da obuzdate svoju impulsivnost, potrebu da sve riješite odmah i sada – dajte priliku i sebi, ali i voljenoj osobi da se “vratite” jedno drugom.

Zdravlje. Starija populacija može tokom ove sedmice imati sitnijih problema – uglavnom sa krvnim pritiskom ili sa spavanjem. Mlađi Ovnovi su u dobroj zdravstvenoj situaciji, samo im se preporučuje više fizičkih aktivnosti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info