Lav: Sedmični horoskop za period od 27.03. do 03.04.2017.

0

Posao. Mars u vašem polu karijere je dobar, ali za dugoročne ciljeve. Ako želite uspjeh preko noći, to teško da ćete moći da ostvarite, jer se morate prilagoditi uslovima na tržištu, ali i tempu koji vam nameću poslovni partneri i saradnici. Mlad Mjesec u polju inostranstva, proširenja poslovanja, ekspanzije, planova govori o tome da ste ušli u period kada biste trebali da postanete aktivniji kada su ovi životni segmenti u pitanju. Sve ono o čemu ste razmišljali, sada dolazi na dnevni red. Počnite da ostvarujete svoje planove.

Ljubav. Slobodni Lavovi su u jednom periodu koji obiluje emotivnim šansama. Novi i zanimljivi ljudi su oko vas, primjećujete zadivljene poglede od strane suprotnog pola i, prosto rečeno, uživate u pažnji kojom ste trenutno obasuti! Iako vam sve ovo i te kako prija, ne bih rekla da ćete svoje srce dati tek tako pošto prilika imate na sve strane, bićete mudri i nećete žuriti. Ako ste zauzeti, verujem da imate dosta ličnih stvari koje vas okupiraju, ali biste ipak trebali da nađete i dovoljno vremena za voljenu osobu. Odavno vas dvoje niste negdje izašli, niste proveli vrijeme opušteno, rasterećujuće, u nekim zabavnim aktivnostima koje će vam oboma prijati. Ova sedmica bi mogla da vas podstakne da uradite baš nešto tog tipa. Vratite osmijeh i entuzijazam u kontakt sa partnerom.

Zdravlje. Kod mlađih pripadnika znaka nastavlja se period dobrog zdravlja i jake energije. Starija populacija Lavova mogla bi osjetiti tegobe koje se vezuju za kičmu, naročito dio oko vrata i ramena.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info