Jarac: Sedmični horoskop za period od 27.03. do 03.04.2017.

0

Posao. Ne dopada vam se baš naročito poslovni period u kojem ste trenutno – mnogo truda i napora, dok su rezultati, blago rečeno, prosječni. Samo polako, neke prilike će se otvoriti pred vama, mnogo intenzivnije od naredne sedmice. Polje kreativnosti i talenata je naglašeno tranzitom Marsa, a od drugog dijela sedmice i Merkurom pa biste trebali više da se usmjerite na ovaj segment. Imate mnogo toga što možete ponuditi i vaše ideje mogu pronaći put do zainteresovanih saradnika. Na pravom ste putu.

Ljubav. Merkur ulazi u vaše polje ljubavi u drugom dijelu ove sedmice, donoseći više prilika za nova poznanstva slobodnim Jarčevima, ali vas takođe i pokreće u većoj mjeri da se otvorite prema osobi koja vam se dopada. Ako neko takav postoji u vašem životu, razmislite da li bi trebali da budete iskreniji, otvoreniji, da više pokažete da ste zainteresovani. Kod zauzetih, mlad Mjesec u polju doma uvodi vas u period kada biste mogli da svoje emotivne relacije stabilizujete ili pokrenete na nov način. Istina je da između vas i voljene osobe još uvijek stoje povremene nesuglasice i nerazumijevanje, ali ovome se sada može stati na kraj. Preusmjerite se na neke druge aktivnosti – najbolje na one u spavaćoj sobi, pogotovo ako ste razmišljali o prinovama.

Zdravlje. Mlađi Jarčevi se u ovom periodu dosta dobro osjećaju. Jedini savjet je da povedu računa o nekim sitnicama – jačoj hidrataciji ili pak održavanju fizičke kondicije. Kod starije populacije – budite redovni kada su terapije propisane od strane doktora u pitanju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info