Djevica: Sedmični horoskop za period od 27.03. do 03.04.2017.

0

Posao. Vrijeme je da sjednete i da se zamislite – na koji način biste mogli pokrenuti promjene u poslovnom segmentu. Mlad Mjesec u polju promjena, transformacija uvodi vas u period kada ćete moći da pokrenete svoju karijeru u nekom pozitivnijem pravcu. Neke svoje ideje i planove još uvijek čuvate za sebe, ali ulazite u vrijeme kada biste trebali da ih prezentujete zainteresovanima, jer možete naići na dobar prijem i podršku sa njihove strane. Naročito “gurajte” sve ono što je vezano za inostranstvo i strane firme.

Ljubav. Slobodni Lavovi su u jednom periodu koji obiluje emotivnim šansama. Novi i zanimljivi ljudi su oko vas, primjećujete zadivljene poglede od strane suprotnog pola i, prosto rečeno, uživate u pažnji kojom ste trenutno obasuti! Iako vam sve ovo i te kako prija, svoje srce nećete dati tek tako pošto prilika imate na sve strane, bićete mudri i nećete žuriti. Ako ste zauzeti, vjerovatno imate dosta ličnih stvari koje vas okupiraju, ali biste ipak trebali da nađete i dovoljno vremena za voljenu osobu. Odavno vas dvoje niste negdje izašli, niste proveli vrijeme opušteno, rasterećujuće, u nekim zabavnim aktivnostima koje će vam oboma prijati. Ova sedmica bi mogla da vas podstakne da uradite baš nešto tog tipa. Vratite osmijeh i entuzijazam u kontakt sa partnerom.

Zdravlje. U prvom dijelu sedmice se možete povremeno osjećati ošamućeno, iscrpljeno. Bolja ishrana i više odmora bi ovo trebali da poprave. Kod starijih pripadnika znaka – sitnije tegobe, ali ih ne treba zanemarivati.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info