Blizanci: Sedmični horoskop za period od 27.03. do 03.04.2017.

0

Posao. Mlad Mjesec iz polja prilika, šansi, podrške od drugih ljudi, u dobrom je aspektu na vaš znak i otvoriće pred Blizancima duži vremenski period naglašenijih šansi u poslovnom segmentu. Stoji da vas trenutna poslovna situacija pomalo zabrinjava, ali ne postoje razlozi da čekate ili da obustavite svoje planove. Nastavite onim tempom kojim ste započeli, a prilike koje vam se ukažu dobro razmotrite i sagledajte da li ih vrijedi prihvatiti. Približava se vrijeme velikih pozitivnih promjena u poslovnom segmentu.

Ljubav. Mlad Mjesec u polju prijatelja i društvenih aktivnosti, kontakata preko interneta, slobodnim Blizancima donosi mogućnost nove, interesantne osobe preko ovog segmenta. Ne samo da vam se neko može dopasti na prvu, već i te kako stoje šanse da se do ušiju zaljubite. Sve je ovo lijepo i krasno, ali možda ne biste trebali da žurite i da svoje srce baš odmah dajete na dlanu. Saturn u vašem polju ozbiljnih partnerstava traži da se nove ljubavi dokažu kroz vrijeme. Blizanci u emotivnim vezama su previše opterećeni partnerovom vjernošću, dok s druge strane smatraju da je sasvim normalno što oni povremeno flertuju i “kuckaju” se sa nekim. Nemojte da imate dvostruke aršine, to nije lijepo. Budite korektni prema voljenoj osobi.

Zdravlje. Za starije pripadnike znaka savjet da prekontrolišu stanje žlijezda, naročito štitne. Mlađi Blizanci u prvom dijelu sedmice mogu imati sitnijih tegoba sa glavoboljom, nesanicom ili slabijim prehladama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info