Bik: Sedmični horoskop za period od 27.03. do 03.04.2017.

0

Posao. Vaše polje podsvijesti je tokom ovog perioda “krcato” planetama – za sve ono što želite da postignete kada je poslovni segment u pitanju potreban vam je dobar plan, konstruktivno razmišljanje. Jasno je da želite da što prije pokrenete neke situacije, ali to se neće dogoditi ako žurite i rasipate svoju energiju. Zastanite, razmislite gdje “škripi” i šta biste mogli da učinite da ovo popravite. Potreban vam je stabilan i smiren nastup, neodustajanje, upornost i spremnost da sačekate na svojih “pet minuta”.

Ljubav. Mlad Mjesec je ove sedmice u vašem polju podsvijesti – pravi je momenat da zastanete, da razmislite šta je ono što zaista želite kada je ljubav u pitanju. Ukoliko ste slobodni, suviše ste opterećeni prošlošću – nije ni čudo, vaša vladarka Venera i dalje “šeta unazad”, ali to ne znači da ne trebate da obratite pažnju na nove ljude, na neke nove prilike koje su oko vas, ali ih vi, obuzeti sanjarenjima o bivšim partnerima i ne primjećujete. Trgnite se malo. Ako ste zauzeti, izvijesno je da težina u vašim emotivnim relacijama postoji, ali ne možete baš sve svaljivati na partnera i optuživati njega da je on glavni krivac. Ni sa vama u ovom periodu nije nimalo lako izaći na kraj, samo vi to ne želite da vidite i priznate. Razmislite o načinima na koje biste mogli pozitivno uticati na situaciju u vašim vezama.

Zdravlje. Nervoza i psihička opterećenost će biti povremeni tokom ove sedmice – borite se kroz opuštanje, kroz šetnju, kroz izbacivanje negativne energije vježbama ili rekreacijom. Stariji pripadnici znaka neka povedu računa o ishrani.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info