Šta prvo slovo vašeg imena otkriva o vama: A

0

Ako je na početku imena neke osobe slovo “A”, to ukazuje da ona može biti originalna, nezavisna, nezadovoljna, ozbiljna i u nekim stvarima savršena.

A je alfa u grčkom alfabetu, nalazi se na svakom početku, u njemu je ključ svijeta, sve znanje, sav prostor i vrijeme. Alfa je voda – ženski simbol koji se otvara. Njegova je boja crna.

Ovo slovo nosi čovjeku vibraciju marljivosti, sposobnosti, snage i izdržljivosti, što donosi uspjeh na svim životnim područjima. Ponekad postoji pretjerana sklonost suvišnoj hrabrosti koju treba staviti pod kontrolu. Poslu je potrebno pristupati oprezno i promišljeno, zato što se ponekad reaguje naglo pa je zbog toga potrebno obuzdavati se i kontrolisati.

Pazite da ne izgovarate nepromišljeno neke riječi, jer jednom kada ih izgovorite, riječi ostavljaju duboki trag u duši. Do izražaja dolazi vjernost, ali i ekscentričnost. Možete biti samostalni, ali i tvrdoglavi, aktivni, radoznali, istraživačkog duha, izražene ambicioznosti, otvorenosti. Uvijek ste u trendu, kreativni i originalni. Klonite se sebičnosti, opterećenosti predrasudama kao i ljenosti.

Izvor: Atma

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info