Dječija garderoba je preskupa i kvalitet nikakav. Osim na ovom mjestu.

0

Majčinstvo je neprocjenjivo iskustvo koje u svakoj ženi probudi emocije za koje nije znala da postoje i to će vam reći svaka majka, ali isto to majčinstvo je prepuno izazova i nedoumica oko toga šta je najbolje što možete izabrati za svoje dijete. Ovo drugo vam neće reći baš svaka, ali sigurni smo da svaka to misli.

Jedan od većih izazova, otkako se beba rodi, jeste kupovina garderobe. U početku vam to možda neće predstavljati problem, jer ćete većinu stvari za novorođenče dobiti od porodice i prijatelja, ali kako vaše dijete bude raslo, shvatićete da to nije nimalo lagan posao. Naprotiv.

Preskupo i nekvalitetno

Ono što ćete prvo primijetiti, kada je kupovina dječije garderobe u pitanju, jeste to da su sve one preslatke stvari koje su, prema riječima proizvođača, napravljene od prirodnih materijala uglavnom preskupe, posebno kad uzmete u obzir da klinci garderobu prerastu i prije nego što je platite na kasi (iako ste uzeli dva broja veće). One nešto povoljnije stvari, koje dolaze iz Turske i Kine su, budimo iskreni, nekvalitetne, raspadnu se nakon prvog pranja, a materijali svakako nisu prozračni što može biti problem ako vam je dijete aktivno 24 sata dnevno. A koje nije?

Drugi problem, kada je u pitanju kupovina garderobe, zove se muka u šopingu sa malom djecom. Ko nije probao, taj sigurno ne zna šta je patnja. Klinci predškolskog uzrasta uglavnom nemaju strpljenja za razgledanje i isprobavanje, a oni malo veći uglavnom ne sarađuju, sve im je glupo, dosadno, ništa im se ne sviđa, jedva čekaju da izađu napolje iz prodavnice… Zvuči vam poznato?

Rješenje na internetu

U našem istraživanju ove teme, uspjeli smo pronaći domaću firmu iz koja je kupovinu dječije garderobe uspjela ne samo pojednostaviti, nego pretvoriti u ugodno iskustvo i za vas i vaš  novčanik.

Na sajtu nikakids.ba možete kupiti garderobu koja izgleda sjajno i ima prilično niske cijene za brendove koje prodaje. Interesovalo nas je postoji li nešto što ne vidimo i ne znamo, a pojašnjenje smo dobili od direktora prodaje Nika doo, koja stoji iza webshopa nikakids.ba:

“Kad idete u trgovinu u gradu, vi ne plaćate samo cijenu artikla koji kupujete, već i kiriju za poslovni prostor, plate za radnike i niz drugih troškova koje trgovci uračunavaju u cijenu. Kad kupujete iz našeg web shopa, ti troškovi ne postoje i možete dobiti robu ultra-visokog kvaliteta po cijeni koju svaki roditelj može priuštiti. Mi vjerujemo da će kupci prepoznati ove prednosti i zato smo se odlučili za ovaj potez prodaje putem Interneta, naročito za brendove Minot i Babaluno koji imaju idealan odnos cijene i kvaliteta. “

Ako ne odgovara – vratite!

Druga briga koja vam sigurno prolazi kroz glavu jeste da li je ta garderoba zaista onakva kakva je na fotografijama i nemogućnost isprobavanja. Ni zbog toga ne morate da brinete, jer imate opciju zamjene, ali i povrata novca, ako ste baš nezadovoljni, ali sudeći po iskustvima roditelja koji su već naručivali preko nikakids.ba, čisto sumnjamo da ćete tu opciju iskoristiti.

Na stranici se prodaje garderoba dva dječija brenda iz Engleske, Minoti i Babaluno, čiji je tim dizajnera pohađao dizajnerske škole iz kojih su potekla neka od najvećih modnih imena današnjice (Stella McCartney, Alexandar McQueen, Viviene Westwood). Odnos cijene i kvalitete je zaista fenomenalan pa tako možete pronaći predivne haljinice za vaše djevojčice po cijeni od 23,80 KM, koje su udobne i praktične. Dizajn garderobe je presladak, nije previše sladunjav i kičast, a u to se možete uvjeriti i putem fotografija koje je radio poznati engleski fotograf Carlton Adkins.

Babaluno kolekcija je namijenjena bebama od rođenja pa sve do dvije godine i tu se na prvom mjestu vodilo računa o udobnosti i praktičnosti. Za one nešto veće klince tu je kolekcija Minoti, za klince od druge do trinaeste godine. Garderoba je moderna, lijepa i sigurni smo da će i oni najveći izbirljivci pronaći nešto za sebe.

Kad smo već kod biranja, vjerujte nam na riječ, ma koliko vaši klinci bili nemirni i ma koliko im kupovina nove garderobe išla na živce, ako im date računar da sami biraju i stavljaju sve kupljeno u virtuelnu korpu – biće oduševljeni.

Šlag na kraju

Sigurni smo da ste vać na pola teksta prestali sa čitanjem i da već uveliko pretražujete stranicu, ali moramo da vam kažemo još nešto važno – za sve narudžbe više od 40 KM ne plaćate poštarinu. I, nema na čemu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info