Vodolija: Sedmični horoskop za period od 20.03. do 27.03.2017.

0

Posao. Povremeno ćete imati osjećaj da vam se svakodnevnica svela na trčanje, na komuniciranje sa sto ljudi tokom dana, na dogovore, na promjene u posljednjem momentu i na pokušaje da se uklopite u vremenske rokove koji imaju tendenciju da se skraćuju. U prevodu – vjerovatno će vam ova sedmica proći u treptaju oka. Naravno, jasno vam je da sve što je brzo može na kraju ispasti i “krnjavo” pa nemojte baš previše da brzate kada su neke važne odluke u pitanju. Doduše, kada na kraju sve saberete i oduzmete, moći ćete da kažete da ste prilično zadovoljni rezultatima.

Ljubav. Vaše polje susreta, kontaktata, ljubavnih dogovora pod najezdom je planeta pa nije ni čudo što mnogi od vas tokom ove sedmice neće znati na koju će stranu prije. Ima tu svega – i noviteta i po neka bivša ljubav, mogućnosti i za neke karmičke pričice, čak i za neka dešavanja sa “prijateljima” ili preko društvenih mreža. Bitno je da je vama fino i zanimljivo i da uživate u svemu što se dešava. Naravno, imamo ono bitno pitanje, a to je: ima li nekih šansi da se nešto od ovoga pretvori u iole ozbiljnu vezu? Pa, ako “ubodete” početak odnosa tokom 25. marta, možda i može, mada nema nikakvih garancija. U emotivnim relacijama kod Vodolija problemi i rasprave su na tapetu. Bilo bi baš fino ako biste vi i voljena osoba malo spustili tenziju, a pojačali razumijevanje i kompromis.

Zdravlje. Zdravstvena situacija, generalno gledano, nije loša. Drugi dio sedmice vam može donijeti neke prehlade, ali i povrede ako se bavite sportom ili ste rekreativac. U tom periodu biste mogli malo više pažnje da obratite i u saobraćaju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info