Vaga: Sedmični horoskop za period od 20.03. do 27.03.2017.

0

Posao. Ove sedmice vam ništa neće biti jasno u poslovnom segmentu. Povremeno imate osjećaj da su situacije potpuno van vaše kontrole i da vas događaji sami od sebe vuku. Drugi dio sedmice je posebno naporan i pokušajte da zastanete, da saslušate neke ljude – moguće je da imaju vrlo solidne prijedloge i savjete za vas. Može biti neprijatnih vijesti od strane poslovnih partnera ili saradnika – nije smak svijeta, sve se da popraviti. Više diplomatije i spremnosti da se prilagodite, manje istjerivanja svoje volje.

Ljubav. Vaša vladarka Venera spaljena je tokom cijele ove sedmice od strane Sunca. Ako ste slobodni, ovo vam može donijeti da naglavačke zaronite u jednu priču koja će vas u potpunosti obuzeti. Nećete znati gdje udarate, a neće vas ni biti briga u kom pravcu ovo vodi i da li može biti trajno. Jednostavno, morate da se prepustite onome što osjećate. Ako želite dobro sebi, onda poslušajte savjet – sve emotivno pokrećite tokom 25. marta, dok je vaša vladarka u srcu Sunca, što bi označilo početak emotivnog odnosa koji će biti ispunjen ljubavlju. Ne brzajte! Oni koji su zauzeti neka nauče da povuku ručnu kočnicu na vrijeme, da ne bi doveli svoju vezu do granice prekida. Vi i voljena osoba ste na vrlo “klizavom terenu” ove sedmice – manje ishitrenih odluka i rasprava više pokušaja da nađete zajedničko rješenje!

Zdravlje. Promjenjiva energija tokom cijele ove sedmice – u jednom momentu imate osjećaj da biste mogli brdo da se pomjerite s mesta, već u nekom narednom samo biste da kunjate i jedete slatkiše. Starijoj populaciji Vaga problem mogu praviti pritisak i alergije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info