Strijelac: Sedmični horoskop za period od 20.03. do 27.03.2017.

0

Posao. Niste zadovoljni postojećim stanjem u poslovnom segmentu, a uglavnom ništa posebno ne radite da biste to i promijenili. Jasno je da se bojite da biste mogli samo pokvariti trenutnu situaciju, ali onda poslije nemojte da se žalite kako se ništa ne odvija onako kako vi hoćete. Morate se aktivirati pa čak i ako to znači da ćete nekim ljudima “stati na žulj” i da ćete možda isprovocirati veće promjene u poslovnim saradnjama. Bolje je da dođe do kratkotrajnog džumbusa, ali će se makar neke situacije nakon toga raščistiti.

Ljubav. Venera u retrogradnom hodu kroz vaše polje ljubavi, tokom ove sedmice, će biti spaljena od strane Sunca. U prevodu – u ovom periodu će doći do konačne odluke kod pojedinih Strijelaca da li ćete se vratiti jednoj osobi iz prošlosti ili ćete na sve ovo jednom zauvijek staviti tačku. Ako vam se kojim slučajem pojavila nova osoba, za vas važi isti savjet kao i za neke druge znake – birajte 25. mart kao trenutak početka veze, jer ćete na taj način obezbijediti trajnost i ljubav u ovom odnosu. U vašim emotivnim relacijama, nešto je u proteklom periodu počelo da se kreće na bolje, da bi se opet vratili na iste pozicije. Nerazumijevanje i rasprave koje se mogu pojačavati kako sedmica bude odmicala. I vi i partner biste trebali da razmislite šta u stvari želite od ovog odnosa.

Zdravlje. Imunitet vam sada i nije najjača strana. Više uzimajte vitamina i minerala, pijte čajeve, konzumirajte med, propolis, krenite makar sa nekom povremenom rekreacijom. Kod starijih pripadnika znaka problemi sa grlom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info