Škorpija: Sedmični horoskop za period od 20.03. do 27.03.2017.

0

Posao. Ne samo da vas neke situacije u poslovnom segmentu koče već vas koče i ljudi s kojima ste u kontaktu, uporni su da istjeraju svoju volju, a vi ne dozvoljavate da situacija ide onako kako oni hoće. Sve u svemu, uglavnom natezanje i nadmudrivanje. Mnogo je nervoze u poslovnom okruženju, sa kolegama ste povremeno “na ratnoj nozi”, dešavaju se neke promjene na koje nimalo ne možete da utičete. Snalazite se, plivajte kako znate i umijete, ne dozvolite da odustanete od onoga što ste započeli.

Ljubav. Kod slobodnih Škorpija nešto će se pokrenuti kada je ljubav u pitanju i to je jedino što je u ovom momentu važno. Imate dvije mogućnosti: može vam se pojaviti nova osoba bukvalno “iz vedra neba” i to najviše preko poslovnih okolnosti ili obavljanja nekih svakodnevnih obaveza, a može vam se nenadano vratiti u život neko koga ste davno poznavali. Bitno je da će biti zanimljivo i da ćete se osjetiti življe nego inače. U vašim emotivnim relacijama, svakodnevni kontakti zahtijevaju mnogo tolerancije i truda i sa vaše i sa partnerove strane. Biće prilično teško održati neku normalnu i stabilnu situaciju, a ako je moguće iskoristite vikend da malo popravite odnos sa voljenom osobom.

Zdravlje. Nervozni ste pa je i zdravstveni segment prilično nestabilan. Ako ste sportista ili rekreativac, možete se i povrijediti. Budite malo oprezniji nego inače. Starijoj populaciji veći problemi sa pritiskom, sa šećerom u krvi, čak i sa virusnim infekcijama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info