Ribe: Sedmični horoskop za period od 20.03. do 27.03.2017.

0

Posao. Sunce ulazi u vaše polje posla i novca i znak Ovna, mjesto gdje je egzaltirano i gdje daje svoj najjači uticaj. Pred vama je svakako dobar poslovni period, ali ne očekujte da će biti lagan. Može vas malo “poremetiti” brzina dešavanja u poslovnom segmentu – dosta toga je podložno promjenama u posljednjem trenutku pa vi povremeno nećete znati ni da li ste pošli ili ste došli. I pored svega ovoga, ako samo malo uključite svoj mozak i ne dozvolite da vas povuku neke odluke na brzinu, ostvarićete zaista zavidne rezultate.

Ljubav. Susret retrogradne Venere i Sunca u vašem polju posla vjerovatno će donijeti mogućnost za kontakt sa bivšim emotivnim partnerom. Slučajno ćete naletiti jedno na drugo ili će on nekako “zalutati” do vašeg posla. Doduše, ima ovdje šansi i za novitete, ali jasno vam je da oni opet idu kroz posao – kako god okrenuli, u ovom periodu vam je ovaj segment najaktivniji pa prave prilike idu samo odatle. Ako odlučite da se prepustite strasti koja vas je obuzela, birajte ako je to ikako moguće 25. mart i Veneru u srcu Sunca. Dobri su aspekti da sve ovo što se dogodi ne bude samo prolaznog karaktera. U vašim emotivnim relacijama – red super odnosa, red nerazumijevanja. Nikako da pronađete zlatnu sredinu. Jače rasprave u drugom dijelu sedmice.

Zdravlje. Brz oporavak i dizanje u zdravstvenom segmentu je više nego izvijesno svim pripadnicima ovog znaka. Posvetite se sebi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info