Rak: Sedmični horoskop za period od 20.03. do 27.03.2017.

0

Posao. Prava međuplanetarna igranka je trenutno u vašem polju karijere, pozicije. Vi biste da požurite, da pogurate neke situacije, a ni sami ne znate da li vam ovo ide naruku ili ne. Ipak, žurba vam neće donijeti bilo šta kvalitetno već biste mogli samo napraviti propuste i donijeti neisplative odluke. Neki put je bolje sačekati pa čak i onda kada mislite da ćete propustiti šanse koje vam se ukazuju. Vaš vladar je u svojoj posljednjoj četvrti pa niste baš u pravom periodu za pokretanje bilo čega novog.

Ljubav. Kažu da stara ljubav zaborava nema, zar ne? Pa dobro, evo jedne stare ljubavi u životu slobodnih Rakova pa da vidimo da li ste je zaboravili ili niste. Neki od vas će poželjeti da daju još jednu šansu bivšem emotivnom partneru. Trenutno nije ni važno da li je ovo nešto što može postati trajno ili ne, vi osjećate da biste trebali da se prepustite i da pokušate pa onda to i uradite. Pojedini Rakovi imaju i neki čudan odnos sa jednom osobom – osjećate da tu ima mnogo više od prijateljstva, ali ni vi ni druga strana ne povlačite neki konkretan potez. Izađite zajedno za vikend pa vidite da li će se nešto u ovom odnosu promijeniti. Ukoliko ste u emotivnoj vezi, nemojte donositi bilo kakve bitnije odluke u ovom periodu. Pustite da se neke stvari raščiste.

Zdravlje. I sami ste primijetili dokle god vodite računa o sebi, obraćate pažnju na ishranu, na odmor, ubacujete malo rekreacije da sve ide kako treba. Malo obratite pažnju na saobraćaj u drugom dijelu sedmice, a ako ste rekreativac pazite da se ne povrijedite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info