Ovan: Sedmični horoskop za period od 20.03. do 27.03.2017.

0

Posao. Ulazak Sunca u polje ličnosti donosi Ovnovima veliku energiju, želju za pokretom, inicijativu, svijest o sopstvenoj vrijednosti, ali takođe može donijeti i jačanje ega, preteranu ambicioznost tamo gdje joj mjesta nema i postupke koji vam ne idu u korist. Duže vrijeme smo vas upozoravali na impulsivnost i ishitrenost koju morate kontrolisati pa ovo upozorenje važi i sada. Nestrpljivi ste i željni da što prije napravite neki preokret, ali morate biti više promišljeni. Uključite mozak, tako ćete uspjeti.

Ljubav. Spoj Sunca i retrogradne Venere u vašem znaku donijeće pokretanje jedne čudne ljubavne priče – odnosa u kojem ćete potpuno “izgubiti glavu” i biti vjerovatno povučeni jakom hemijom i strašću. Naravno, interesuje vas da li je ovo veza koja može trajati. To baš i nije sigurno, ali je izvijesno da će vam donijeti veliko zadovoljstvo, makar na svom početku. Što se zauzetih tiče, imate samo dvije opcije – ili ćete u potpunosti i kompletno napraviti problem u svojoj vezi i dovesti je do same granice prekida ili ćete voljenu osobu postaviti na “ljubavni tron” i igrati “kako ona svira”. Nije baš neki izbor, ali trenutno zlatne sredine neće biti.

Zdravlje. Budite oprezni u saobraćaju, a ako se bavite sportom, postoji i mogućnost povređivanja. Drugi dio sedmice donosi sklonost prehladama, virusnim infekcijama. Starija generacija Ovnova neka češće kontroliše pritisak i nivo šećera u krvi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info