Lav: Sedmični horoskop za period od 20.03. do 27.03.2017.

0

Posao. Buđenje ambicija, buđenje svijesti o tome koliko zaista vrijedite. Ovo je potpuno na mjestu, ali nemojte da dozvolite da u nekim poslovnim situacijama prevlada vaš ego – uvijek imajte na umu maksimalnu korist i sebe i druge strane. Na taj način ćete izvući neke odlične dogovore. Ne budite zatvoreni za savjete koje vam daju drugi – to ne znači da ste manje pametni, naprotiv, već govori o vašoj mudrosti da čujete možda i ono što vam se ne dopada. Ali ćete na taj način izbjeći neke neprijatnosti i dobiti maksimalno povoljan rezultat.

Ljubav. Vladar vašeg znaka, Sunce, ušao je u polje putovanja, inostranstva, obrazovanja i znak Ovna – mjesto svoje egzaltacije i najjačeg uticaja. Retrogradna Venera mu hrli u susret i slobodnim Lavovima ove sedmice stoje mogućnosti da prvo nekog bivšeg emotivnog partnera sretnu dok su u pokretu ili na putu. Naravno, ima ovdje mnogo šansi i za novitete i, ako započinjete neku emotivnu priču, neka to bude 25. marta, dok je Venera u srcu Sunca, jer ćete na taj način izvući maksimalno pozitivne okolnosti i uraditi sve ono što je do vas da bi ova ljubav i potrajala. Zauzeti počinju da se bude iz zimskog sna i spremni su da se više potrude oko voljene osobe. Sada i jeste pravi trenutak za tako nešto, jer lako možete prevazići nesuglasice.

Zdravlje. Više nego dobro. Baš zato što se osjećate tako fino, uradite sve ono što je u vašoj moći da održite jak nivo energije. Možete krenuti i na neku fizičku aktivnost, samo nemojte pretjerivati – ne možete preko noći da se dovedete u formu. Vodite računa da se ne povrijedite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info