Jarac: Sedmični horoskop za period od 20.03. do 27.03.2017.

0

Posao. Najbolji savjet za vas ove sedmice bi bio da se usmjerite na sebe i na svoj posao, ne gledajte šta rade drugi, ne dozvolite da vam odvlače pažnju, ali ni ne pokušavajte da se miješate u njihov način rada. Ni vi ne volite kad neko vama soli pamet pa nemojte ni vi to raditi drugima. Nije sve savršeno u poslovnom segmentu tokom ove sedmice, ali su vidni pomaci na bolje. Neki vaši rezultati polako isplivavaju i moći ćete da budete zadovoljni onim što ste uradili. Budite malo prilagodljiviji kada je odnos sa šefovima u pitanju – povremeno ih saslušajte, na primjer.

Ljubav. Venera, vladarka vašeg polja ljubavi, u svom retrogradnom hodu će, tokom cijele ove sedmice, biti spaljena od strane Sunca. U prevodu – kod nekih od vas će se jako aktivirati prošlost, nećete moći da se oduprete njenom zovu, probudiće se davno zatrpane strasti i želje. Moguće je obnoviti neke stare priče, a gdje će to dalje ići – to neka vrijeme pokaže. Ako vam se pojavila nova osoba, savjet za vas je da emotivnu priču počinjete 25. marta, kada je Venera u srcu Sunca, jer ćete tako maksimalno iskoristiti pozitivnost ovog aspekta i dati priliku sebi da ovaj odnos potraje i bude ispunjen ljubavlju. U vašim emotivnim relacijam i pored povremenog nezadovoljstva i neispunjenosti, možete popraviti odnos sa voljenom osobom. Birajte vikend da uvedete neke pozitivne promjene.

Zdravlje. Stoje mogućnosti za prehlade tokom drugog dijela sedmice. Vodite više računa o sebi, oblačite se u skladu sa vremenom, podižite i svoj imunitet. Kod starijih pripadnika znaka blaži bolovi u vratnom i ramenom dijelu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info