Djevica: Sedmični horoskop za period od 20.03. do 27.03.2017.

0

Posao. Pred Djevicama su zaista neki vrlo podsticajni dani kada je poslovni segment u pitanju. Sve se doduše odvija malo brže nego što biste vi voljeli i možete se u ovoj brzini povremeno i pogubiti. Zato je potrebno da napravite dobar plan i organizaciju, da ne biste sebe doveli u vremenski škripac. Malo ste nervozni pa ćete i u odnosu sa poslovnim partnerima i saradnicima povremeno imati trenutke “pucanja filma”. Samo mirno i polako, situacije se mogu riješiti i na drugačiji način. Bar ste vi promućurni i umijete da koristite glavu – ne svađajte se, to neće donijeti ništa pozitivno.

Ljubav. Ima onih koji bi rekli da ste hladni, bezosjećajni, maksimalno proračunati, kada je ljubav u pitanju. Međutim, kada vama padne “mrak na oči” i kada se kod vas probude strasti, to je kao uragan kojeg je maltene pa nemoguće kontrolisati. U ovoj sedmici ste otvoreni baš za tako nešto – samoća se nakupila, a prava prilika je sada pred vama. I vi ćete je iskoristiti i prepustiti se hemiji koja će vas obuzeti. I te kako je moguć ulazak u neku formu emotivne priče – u kom će pravcu to ići dalje, to će samo vrijeme pokazati. U vašim emotivnim relacijama, ubijeđeni da ste u pravu, druga strana takođe. Svako vuče na svoju stranu. Jeste da je odnos, generalno gledano, bolji nego ranije, ali baš biste mogli da izbjegnete te rasprave koje svako malo pa izbiju kod vas.

Zdravlje. Bacilli ste se na fizičke aktivnosti, u pokretu ste i to vam jako prija. Samo nemojte pretjerivati, naročito u drugom dijelu sedmice, da se ne biste povrijedili, pali. Starija generacija Djevica može imati sitnijih problema sa alergijama, prehladama ili virusnim infekcijama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info