Blizanci: Sedmični horoskop za period od 20.03. do 27.03.2017.

0

Posao. Istina je da su ovi dani dosta solidni kada je poslovni segment u pitanju. No, to ne znači da su laki i da ćete bez nervoze proći kroz njih. Malo će vas smoriti što će se neke situacije u posljednjem trenutku zakočiti pa ćete morati da se dodatno angažujete, jurite i da budete na sto mjesta odjednom. Ali nemojte da vam bude teško. Sve će se ovo isplatiti, dokle god ne dozvolite sebi da budete naprasiti prema saradnicima. Neke promjene ćete uspjeti da aktivirate i moći ćete da sa dobrim rezultatima zaključite ovu sedmicu.

Ljubav. Ako ste slobodni, vrijeme je da tu osobu koja vam se dopada konačno i osvojite. Možda ste zbunjeni njenim ponašanjem – taman pomislite da ste joj “našli caku”, a ona se nekako izmakne i izmigolji vam iz ruku. Zato je ova sedmica odlična da konačno uspješno realizujete svoje ljubavne želje, tamo oko vikenda. Znate koliko ste sposobni da nekome “zavrtite mozak” – uključite na najjače tu svoju čuvenu komunikaciju i pravac u akciju! U emotivnim relacijama totalno promjenjivo. Čas se volite, čas se ne razumijete uopšte. Oboje tvrdite da vam ona druga strana ograničava slobodu i da je previše zahtjevna. Napravite primirje za vikend, jer tada možete iznenaditi voljenu osobu nekim lijepim postupcima i riječima.

Zdravlje. Ono što vam nikako ne ide u prilog jeste rastuća nervoza. Zato se s njom borite na onaj način na koji možete – nađite vremena za odmor i opuštanje, budite u društvu osoba koje vas relaksiraju. Starija populacija može imati problema sa pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info