Bik: Sedmični horoskop za period od 20.03. do 27.03.2017.

0

Posao. Poslovno je pred vama jedna čudna sedmica u kojoj je malo vjerovatno da će bilo šta od onoga što ste isplanirali ili pokrenuli ići nekim normalnim tokom. Non stop ćete morati da rješavate neke situacije “u hodu”, vremenski rokovi će vas pritiskati, a informacije koje očekujete mogu pristići tek na samom kraju radne sedmice. Pojedini Bikovi će dobiti ponudu od osobe koja je vrlo poslovno jaka – o ovome nemojte odlučivati naprečac, jer se ovaj dogovor kasnije može pokazati kao vrlo zahtjevan i naporan po vas.

Ljubav. Tokom cijele ove sedmice Venera, vladarka vašeg znaka, biće spaljena od strane Sunca. Kod slobodnih će ovo donijeti ljubavnu “navalu”. Svega će ovdje biti: i bivših emotivnih partnera i novih osoba čiji će vas “sjaj” zaslijepeti i mogućnosti za pokretanje karmičkih priča – sve je na meniju! Ipak, ako već pokrećete neki odnos, gledajte da to bude 25. marta – naime, tada je vaša vladarka “u srcu Sunca” i ako u ovom momentu započinjete vezu, ona će biti više nego uspješna! Znači, ne budite nestrpljivi, čekajte pravi trenutak! Ovaj dan je dobar da se i ispeglaju problemi u emotivnim relacijama, kojih sada svakako ima na pretek. Pojedini zauzeti Bikovi će biti i te kako u prilici da uđu u tajnu emotivnu priču – razmislite dva puta, ako je to ikako sada moguće.

Zdravlje. Uglavnom ćete se osjećati kao da ste “ni na nebu ni na zemlji”. Potrebno vam je više odmora, više sna, zdrava hrana i vođenje računa o sebi. Kod starije generacije Bikova može dolaziti do variranja krvnog pritiska, glavobolja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info