Uz m:tel internet pakete iskoristite poklon bon za pretplatu u iznosu i do 120 KM

0

Prva liga interneta

Prema istraživanju tržišta iz januara 2017. godine, koje je sprovela agencije IPSOS, m:tel je prvi izbor internet provajdera na teritoriji gdje pruža usluge interneta. Odlučite se i vi za internet provajdera broj jedan i sigurno zaplovite internetom uz Hobby, Optima, Expert ili Max pakete, uz mjesečnu pretplatu od 24,90 KM do 59,90 KM, koje od sada možete koristiti po još većim brzinama.

Ako se tek sad odlučujete da postanete m:tel internet korisnik ili u slučaju da već koristite uslugu pristupa internetu, a niste u ugovornoj obavezi, m:tel vam je pripremio i specijalni poklon-bon za uštedu na mjesečnoj pretplati.

Za tarifne modele Hobby, Optima i Expert, dobićete poklon-bon u vrijednosti od 60 KM (sa PDV-om), a za m:tel internet tarifni model Max, poklon-bon iznosi čak 120 KM (sa PDV-om).

Vrijednost dobijenog poklon-bona se raspoređuje na 12 mjeseci i oduzima od cijene mjesečne pretplate odabranog paketa.

Izbor m:tel internet paketa je odlična odluka, jer pored fantastičnih brzina i pouzdanosti, uz njega na raspolaganju imate i bežičnu WiFi konekciju za internet bez dodatnih kablova u kući.

Detalje internet tarifnih modela možete pogledati na m:tel stranici.

Ponuda poklon popusta na pretplatu važi do 31.05.2017.

Ostale uslove i detalje ponude potražite na m:tel prodajnim mjestima ili pozivom na besplatan broj korisničkog servisa 0800 50 000.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info