Nove pogodnosti za korisnike prepaid fiksne telefonije

0

Ukoliko želite fiksni broj uz potpunu kontrolu troškova, za vas preporučujemo m:tel uslugu prepaid fiksne telefonije. Korišćenjem ove usluge ne dobijate mjesečne račune, a broj dopunjavate prepaid dopunama, elektronskim ili putem vrijednosnih vaučera.

Od sada tu je i dodatni popust u visini od 50% na cijenu naknade za korišćenje ove usluge.

Svi novi i postojeći korisnici usluge prepaid fiksne telefonije, u promotivnom periodu do 10.juna 2017.godine, ovu naknadu će umjesto dosadašnjih 7 KM plaćati 3,5 KM sa uračunatim PDV-om, dok period važenja računa ostaje isti – 15 dana.

Kako funkcioniše usluga prepaid fiksne telefonije?

Svakih 15 dana sa raspoloživog iznosa na vašem prepaid računu automatski se naplaćuje naknada, koja sada iznosi 3,5 KM sa PDV-om i dodjeljuje vam se bonus od 30 min za pozive prema fiksnoj mreži m:tel-a.

Nakon isteka perioda od 15 dana, naknada se ponovo naplaćuje i dodjeljuje se novi bonus, dok se neiskorišćeni bonus iz prethodnog perioda ne prenosi.

Prepaid račune možete dopunjavati putem elektronske dopune ili vaučera u iznosu od 10, 20 i 30 KM, pozivanjem besplatnog broja 0800 50 004, odabirom opcije za dopunu kredita i unošenjem skrivenog ID broja.

Za više informacija pozovite kontakt centar 0800 50 000.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info