Open IPTV uz poklon bonove u vrijednosti do 120 KM

0

Razloga zbog kojih biste se odlučili da postanete Open IPTV korisnik je mnogo. Lista programa koje dobijate u Open paketima je bogatija nego što je ikada bila, a tu su i programi poput HBO-a, koje nećete naći nigdje osim tu. Svakako, mogućnosti ove platforme poput videoteke, koja vam omogućava da gledate filmove po izboru u svom domu i onda kada vi to želite (Open, Pickbox, AXN, HBO), sjajne Open To Go, televizije za ponijeti uz koju možete izabrati telefon, tablet ili računar preko koga ćete gledati TV program bez dodatnih troškova i kada ste daleko od kuće, na bilo kojem mjestu gdje imate m:tel mobilnu mrežu ili internet pristup, pa do mogućnosti pauziranja programa, gledanja programa koji su već prošli i to do 72 sata unazad, kao i korišćenja Facebook-a, Twitter-a i YouTube-a na bilo kojem televizoru, odnosno on ne mora biti smart. Sve programe možete pronaći na TV vodiču koji će vam omogućiti kompletan uvid u raspored emitovanja TV programa za više dana, kao i sadržaj filma ili serije. Putem TV vodiča možete da kreirate podsjetnike za sadržaje koje ne biste željeli propustiti.

Kompanija m:tel konstantno unapređuje ponudu Opena, uvodi nove programe, mogućnosti i uređaje koje kao pretplatnik možete kupiti na rate i po mnogo povoljnijim cijenama. U mjesecu martu, novom ponudom za sve nove i postojeće korisnike koji žele obnoviti ugovor, m:tel je pripremio bogate poklone. Radi se o specijalnom poklon-bonu sa kojim možete uštedjeti prilikom kupovine televizora ili na pretplati za odabrani paket. Sami birate poklon-bon i štedite tamo gdje želite.

Vrijednost poklon-bona za kupovinu televizora iznosi 50 KM uz pakete Open Duo IPTV, a čak 100 KM uz pakete Open Trio/Quadro.  Ukoliko izaberete da svoj poklon-bon iskoristite za uštedu na pretplati, njegova vrijednost će iznositi 60 KM uz pakete  Open Duo (IPTV Mini, IPTV, m:net Standard, Net Standard, Net Extra), te 120 KM uz pakete Open Duo (IPTV Net, Net Premium,  IPTV Net Premium, m:net Extra), Open Trio (Standard,  Extra, Extra Net) i Open Quadro (Standard), i sjajnih 180 KM uz pakete: Open Trio Premium, Open Quadro (Extra, Extra Net i Premium).

Ponuda koja uključuje poklon-bon za kupovinu televizora biće aktuelna do kraja aprila, dok će ponuda popusta na pretplatu ostati otvorena do kraja maja mjeseca 2017. godine, a ako već niste Open IPTV korisnik, preporučujemo vam da se počastite najboljim programima i mogućnostima koje se nude na tržištu i uz ovu ponudu izaberete svoj poklon-bon – za novi televizor ili jeftiniju pretplatu.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info