Ako vaš partner radi ove stvari, nemojte ga nikada ostaviti!

0

Nijedna veza nije savršena. S obzirom na to, takođe, nijedna osoba to nije. Međutim, postoje osobe koje se zaista trude biti najbolja verzija sebe u vezi s vama. Partneri ne trebaju biti spasitelji vašeg života već ravnopravni saputnici koji poštuju i cijene sve što imate zajedno. Trebate se osjećati voljeno, poštovano i uvažavano. Nema boljeg načina nego da pogledate radi li vaš partner ove stvari. Ako je tako, ne ostavljajte ga, jer mu je veoma stalo do vas.

Smiruje vas kada ste ljuti

Dobar partner je onaj koji zna gdje su vaše granice i koji nastoji da ih ne prelazi. Međutim, čak iako se to desi ili vam to neko drugi uradi, on je tu kao podrška da vas smiri. Neki ljudi vas u ovakvim trenucima odluče napustiti, što pokazuje koliko je on osoba vrijedna pažnje.

Ne pokušava vas kontolisati

Ako nije posesivan i ne želi pratiti svaki vaš korak, on je partner prepun razumijevanja. Jasno mu je da imate svoj život, prijatelje i aktivnosti i ne pada mu na pamet da to pokušava poremititi. Čak vas podstiče da se družite sa svojim drugaricama i radite ono što vas čini srećnima, jer ste takve draže i njemu.

Vjeruje vam

Neće vas provjeravati, zalaziti u vašu privatnost i tražiti da mu polažete račune. Vjerovaće vam, jer je svjestan da je povjerenje temelj dobrih odnosa. Zato će se potruditi i da pridobije vaše.

Izaziva vas

On želi da vas podstakne da izađete iz svoje zone komfora i da uradite nešto što će biti još bolje za vas. Ne misli da ste loši, ali uvijek vjeruje da možete mnogo bolje. Zato vas svakodnevno izaziva i ispituje koji sljedeći korak ste spremni da napravite.

Vjeruje u vas

Nikada vam neće reći da nešto ne možete uraditi. Zato će se truditi da vam iznova objašnjava kako možete sve što poželite, neprekidno vas motivišući i ohrabrujući. Međutim, neće se pokušavati ni takmičiti s vama, jer želi da oboje uspijete. Svjestan je svih vaših potencijala i vaša je ogromna podrška.

Voli vas bezuslovno

Sve vaše mane, nesigurnosti i problemi dio su vaše ličnosti. A on voli sve to, jer nije tu samo kada je dobro i kada ste besprijekorni. On vas voli kao kompletnu ličnost i ne očekuje savršenstvo, jer ono ionako ne postoji. Nikada vas ne pokušava promijeniti, jer zna da je to sve sastavni dio vaše ličnosti.

Otkriva vam nove stvari u životu

On vas uči stvarima koje ranije niste znali. Otkriva nova mjesta, budi uspomene iz djetinjstva i pokazuje vam kako je osjećati se ponovo živima. Uvijek otkrivate nešto novo i o njemu, što vam direktno utiče na osjećaj zadovoljstva i sreće zbog spoznaje o svemu što on jeste.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info