Najbolji parfemi za Proljeće 2017.

0

Sa novom sezonom stižu nam i novi parfemi, a koji će samo dodatno uljepšati jedno od najljepših godišnjih doba. Lagani, zavodljivi i svestrani, sljedeći su najbolji za ovu proljetnu sezonu.

 

Miu Miu – “L’eau Bleue Eau de Parfum”

Svježa interpretacija originala iz 2015. godine, Miu Miu Eau de Parfum, ovaj parfem se može okarakterisati kao miris novih početaka koji je vedar, lagan i svjež. Buđenje proljeća u jednoj bočici! Predivno.

 

Donna – “Karan Liquid Cashmere Aqua”

Svjež i lagan, ovaj miris je veoma postojan i dugotrajan, a podsjeća na vazduh okeana tokom veoma vrelog proljetnog dana. Ukoliko tražite miris za dnevne varijante, onda je to ovaj!

 

Gucci – “Bamboo Limited Edition”

Prekrasne cvjetne note u kombinaciji sa drvenastim tonovima harmonizovane su pomoću nota neodoljivog ljiljana i vanile, dok bazu čine ćilibar i sandalovina. Parfem koji je idealan za sve prilike.

 

Marc Jacobs – “Daisy Kiss Eau de Toilette”

Kombinacija koja pršti eksplozijama cvjetnih i voćnih nota, Daisy Kiss Eau de Toilette parfem je koji utjelovljuje proljeće na najslađi mogući način. Idealan za proljetne dane okupane suncem.

 

Sisley – “Izia”

Bijeli bergamot i ružičasti biber pružaju neodoljivu eksploziju svježine koja opija sve oko sebe, a note ruže i mošusa ovaj parfem čine idealnim za sve prilike, posebno večernje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info