Vodolija: Sedmični horoskop za period od 13.03. do 20.03.2017.

0

Posao. Niste spremni da prihvatite kritiku i nastavljate da radite stvari na svoj način. Doduše, potrudićete se da drugima makar izgleda kao da ste promijenili nešto, dok u suštini nemate namjeru. Neke vas situacije i neki ljudi opominju, ali vi trenutno ne hajete mnogo za to. Doduše, ne može se poreći da vaša tvrdoglavost i ubijeđenost da ste u pravu i daje rezultate. I to naročito od drugog dijela sedmice, kada ćete funkcionisati kao da ste u struju uključeni. Stižete na sve strane odjednom i sve vam ide lako od ruke.

Ljubav. Ako ste slobodni, Merkur, vladar vašeg polja ljubavi, ulazi početkom sedmice u znak Ovna i vaše polje pokreta, komunikacije, okoline. Doduše, on će tokom ove sedmice da vam donese uglavnom kontakte sa bivšim emotivnim partnerima ili da pokrene komunikaciju sa osobama koje su već u vašoj blizini. No ni to nije za baciti. Imate i te kako lijepih mogućnosti za ljubavne susrete od sredine sedmice. Sad, da li će to ostati samo na strasti ili će preći u “nešto više”, to ostaje tek da se vidi. U vašim emotivnim relacijama, partner se uvrijeđeno duri, vi takođe. Pritišćete jedno drugo, uslovljavate jedno drugo, ljubomorišete – oboje zahtijevate više pažnje, a takođe oboje niste spremni da se više potrudite. Sve u svemu, tek pred kraj sedmice bolja komunikacija.

Zdravlje. Samo blaže tegobe, koje se mogu vezivati za sinuse, alergije ili prolazne prehlade. U suštini, osjećate se više nego dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info