Vaga: Sedmični horoskop za period od 13.03. do 20.03.2017.

0

Posao. Ne možete na silu da neke situacije u poslovnom segmentu “izgurate”, koliko god navaljivali ili bili sposobni. Za sve postoji pravi trenutak, a vaše potenciranje na nekim dogovorima, teško je da će sada uroditi plodom. Malo se povucite i sačekajte drugi dio sedmice – oni sa kojima razgovarate imaće više razumijevanja i biće otvoreniji za prijedloge. Okolnosti su tada mnogo bolje po vas i možete bez većih problema dogovoriti prilično solidan posao. Dobijate informacije, papire ili vijesti koje ste čekali.

Ljubav. Kada vladarka vašeg znaka, Venera, ide retrogradnim hodom, kakvu posebnu “ljepotu” mogu očekivati slobodne Vage, osim da se samo vrtite u krug sa nekim kontaktima koje ste pokrenuli u prethodnom periodu ili da se non stop vraćate korak u prošlost? A i te obnove bivših priča i pričica sada uglavnom idu samo u smijeru povremenih seksualnih kontakata. No, ako vam je to sada potrebno da biste se osjećali bolje, onda – zašto da ne? Ako ste u vezi: vi na jednu, partner na drugu stranu. Čini vam se da je razumijevanje u potpunosti između vas dvoje nestalo. Neki od vas mogu potražiti utjehu u flertovanju pa se čak upustiti i u tajnu avanturu. Ipak, drugi dio sedmice donosi mogućnosti da sa voljenom osobom malo popravite komunikaciju.

Zdravlje. Pravi je trenutak da se više pokrenete i da se bacite na fizičke aktivnosti, čiji početak non stop odlažete. Stariji pripadnici znaka mogu imati problema sa venama i nogama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info