Strijelac: Sedmični horoskop za period od 13.03. do 20.03.2017.

0

Posao. Zastoj je u poslovnom segmentu evidentan, ali to nije situacija koju je nemoguće prevazići. Ako ste u nekoj nedoumici, sačekajte dan ili dva da se stvari raščiste i budu vam jasnije pa onda krenite u akciju. Veća inicijativa i jače aktivnosti idu i od strane poslovnih partnera i saradnika – moguće je da će neko od njih potencirati na dogovoru ili zajedničkom projektu. Dobre vijesti vam stižu od sredine sedmice, moguće informacije ili papiri koje ste dugo čekali. Polako, ali sigurno, napredujete i pored teškoća.

Ljubav. Ako ste slobodni, neko vam se u prethodnom periodu jako dopao, ali iz određenih razloga ili niste bili u mogućnosti da ostvarite jaču komunikaciju sa ovom osobom ili ste očekivali da druga strana pokaže jaču inicijativu prema vama. Sada stvari dolaze na svoje mjesto, kontakt sa simpatijom postaje sve češći i i te kako je moguće da od sredine sedmice dođe i do susreta koji bi mogao označiti i početak nove emotivne priče za vas. Oni koji su u vezama, mogu početi da polako rade na komunikaciji sa voljenom osobom. Partner se dodatno aktivira prema vama, spreman je da oboma pruži neke lijepe i opuštajuće trenutke i ovi dani bi mogli donijeti vraćanje dobrog raspoloženja i strasti između vas dvoje. Ukoliko ste u prilici, izlazite češće ili čak otputujte negdje zajedno na par dana.

Zdravlje. Nemate dovoljno energije i ne hranite kako treba, a to sve samo utiče na vašu statičnost, bezvoljnost i osjećaj umora. Promijenite nešto kod sebe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info