Škorpija: Sedmični horoskop za period od 13.03. do 20.03.2017.

0

Posao. Vama je teško sa drugima, drugima je teško sa vama. U suštini, nikako ne uspijevate da do onoga što želite dođete na neki normalan, lagan način, nego sve uz težinu, uz gomilu prepreka, od kojih već počinjete da gubite snagu i povremeno imate želju da od svega “dignete ruke”. Ne budite toliko mračni, ipak će drugi dio sedmice pokrenuti neke priče koje su vam važne, a vjerovali ili ne – i do tih dogovora sa saradnicima ćete lakše doći. Potrebno je samo da ne odustajete i čekate pravi momenat.

Ljubav. Ako ste slobodni, imate osjećaj da je samo siva svakodnevnica pred vama ili da ste u potpunosti zaronjeni u poslovni segment. U prevodu – ništa se ne dešava što bi vas pokrenulo i od čega biste živnuli. Samo neke bivše priče, samo neki stari, već “sažvakani” kontakti i osobe. Ako i budete pokrenuli neki seksualni kontakt, to će biti samo iz razloga da se makar za trenutak nešto pomjeri sa mrtve tačke. U vašim emotivnim relacijama nerazumijevanje je postalo maltene pa sastavni dio svakodnevnice. I vi i partner čekate da ona druga strana promijeni nešto kod sebe i pokrene vašu vezu. Voljena osoba će biti u nešto boljem raspoloženju u drugom dijelu sedmice pa se i mogu dogoditi neki mali, pozitivni pomaci. Prihvatite njen poziv za izlazak ili druženje sa zajedničkim prijateljima.

Zdravlje. Ako ste osjetljivi na promjene vremena ili imate alergije, ove sedmice budite na većem oprezu. Moguće su i glavobolje i meteoropatske reakcije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info