Ribe: Sedmični horoskop za period od 13.03. do 20.03.2017.

0

Posao. Početkom sedmice, Merkur ulazi u vaše polje posla i novca. Ovo će se naročito odraziti na poboljšanje komunikacije sa poslovnim partnerima i saradnicima, otvorenije ćete i vi i oni nastupati i lakše ćete dolaziti do dogovora. Pravi je momenat da se aktivirate i pokrenete pitanja ili poslovne projekte koji su vam od značaja. Nešto oko čega ste se u proteklom periodu vrlo angažovali, sada će početi da donosi rezultate. Sredinom sedmice stiže vam nova poslovna ponuda o kojoj bi vrijedelo razmisliti.

Ljubav. Kod slobodnih, kontakti koji se vezuju za bivše emotivne partnere postaju sve izraženiji. Svako malo “naletite” na neku bivšu ljubav. Jedan od ovakvih neočekivanih susreta može se dogoditi od polovine sedmice – zaista ćete se obradovati kontaktu sa osobom za koju vas vezuju jako lijepe uspomene. Iako vam je sve ovo u nekoj mjeri interesantno i zabavno, ipak ne možete da se otrgnete utisku da novih prilika sada za vas nema. I vjerovatno ste u pravu… Smatrate da vas voljena osoba ne razumije, ali i ona isto misli kada ste vi u pitanju. U suštini, kao da ne uspijevate da u ovom periodu pronađete zajedničko tlo i vaš odnos vrlo varira – oboje očekujete da druga strana promijeni nešto kod sebe, jer smatrate da vama nema šta da se zamjeri.

Zdravlje. Stariji pripadnici znaka će biti podložni hroničnim tegobama tokom ovog perioda. Kod mlađe generacije evidentan je energetski pad.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info