Rak: Sedmični horoskop za period od 13.03. do 20.03.2017.

0

Posao. Nervoza je prisutna u poslovnom segmentu, najviše zbog toga što pored redovnih obaveza želite da izađete u susret nekim saradnicima, što će dovesti do prevelikog opterećenja. Stvari koje su vam smetale, a o kojima ste ćutali, sada mogu izaći na površinu pa gledajte da ne dođe do neke rasprave sa onima sa kojima radite. Drugi dio sedmice donosi lakše funkcionisanje, opušteniju atmosferu na poslu, ali to može i biti pravi momenat da se pokrenu papirološka pitanja ili dogovori koji su vam od značaja.

Ljubav. Ako ste usamljeni, planeta koja vlada vašim poljem ljubavi, životne radosti, Mars, prešao je u znak Bika i vaše polje prijatelja i društvenih događanja. Za sada nekih posebnih pomaka na emotivnom planu neće biti, osim što ćete osjetiti veću potrebu da vrijeme provodite sa svojim društvom, jer ćete na taj način lakše prolaziti kroz svakodnevnicu. Doduše, neki od vas se mogu upustiti u flert ili avanturu sa osobom sa kojom već neko vrijeme komuniciraju, a koja je više nego izvijesno zauzeta. U emotivnim relacijama, poslije kratkotrajnog smirenja i stabilizacije, Rakovi opet ulaze u komplikovan odnos sa voljenom osobom. Stari problemi se izvlače na površinu. Iskoristite period oko vikenda da sa partnerom poboljšate komunikaciju, a tada i strasti među vama mogu oživjeti.

Zdravlje. Prolazne prehlade, problemi sa sinusima ili alergije pratiće vas tokom ove sedmice. Reagujte na vrijeme, da se ovo ne bi pretvorilo u veće probleme sa disajnim putevima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info