Ovan: Sedmični horoskop za period od 13.03. do 20.03.2017.

0

Posao. Vladar vašeg znaka, Mars, tranzitira kroz polje posla, finansija, ličnih vrijednosti i znak Bika gdje nema povoljno dostojanstvo i snagu. Uglavnom ćete osjećati da vas situacije u poslovnom segmentu pritiskaju, da se sve odvija teško i sa naporom, a vi ćete biti u promjenljivom raspoloženju. Ulazak Merkura u polje ličnosti daće vam jaču inicijativu u nekim dogovorima, ali ćete vjerovatno tek u drugom dijelu sedmice uspjeti da ovo povoljno završite. Promijenite nešto u svom pristupu, ublažite odnos sa saradnicima.

Ljubav. Retrogradno kretanje Venere kroz vaše polje ličnosti slobodnim pripadnicima ovog znaka uglavnom će donijeti “navalu” bivših emotivnih partnera. Uglavnom će ovo biti kratkotrajna podsjećanja na zajedničku prošlost, ali nemojte biti iznenađeni ukoliko sa bivšim ljubavnikom opet završite u krevetu. Ipak, malo je vjerovatno da će bilo koji od ovih “reanimiranih” kontakata imati osnovu za trajnost. Ako ste u vezi, izvijesno je da u ovu sedmicu baš i ne ulazite u nekoj naročitoj ljubavi sa partnerom. Štaviše, prvih par dana izvijesno je ili ćutanje i distanciranje ili pak kulminacija nekih rasprava. Možda bi i bolje bilo da se nakratko povučete jedno od drugog, ohladite glave i tek onda u drugom dijelu sedmice pokušate da nađete zajednički jezik.

Zdravlje. Lagana hrana, više kretanja – vrijeme je da počnete da obraćate pažnju na sebe. Kod starijih pripadnika znaka pred kraj sedmice dolazi do ublažavanja tegoba sa pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info