Lav: Sedmični horoskop za period od 13.03. do 20.03.2017.

0

Posao. Imate osjećaj da ništa ne može na lagan način, već da oko svega što želite i hoćete morate maksimalno da se trudite i iscrpljujete u pokušajima. To je sve istina, ali pokušajte da se ne opterećujete nekim situacijama i da sve vezano za posao doživljavate suviše lično. Pomjeriće se stvari sa mrtve tačke, dogovori će se ubrzati, a ni realizacija nekih vaših planova nije toliko daleko. Budite aktivni u drugom dijelu sedmice, jer prilično brzo možete doći do nekih rješenja. Stižu vam važne informacije i vijesti.

Ljubav. Saturn kvadratom “steže” Sunce, vladara vašeg znaka i teško je da bi slobodni Lavovi sada mogli biti zadovoljni emotivnom situacijom. Uglavnom se ne dešava ama baš ništa. Prazninu i usamljenost koju osjećate neki od vas bi mogli pokušati da “popune” kontaktom sa bivšim emotivnim partnerom. Ne vraćajte se na staro, jer da je valjalo trajalo bi i dalje. Bolje se strpite još malo – proljeće je na korak do vas i ono će vam donijeti prilike za kojima čeznete. Ukoliko ste u emotivnom odnosu: da ste ispunjeni I srećni – pa baš I niste. Kontakt sa voljenom osobom vrlo varira i povremeno imate osjećaj da ste zajedno samo iz navike, a da je ljubav nestala ko zna gdje. Sjetite se šta vas je spojilo i pokušajte da oživite i ponovo vratite neke lijepe i intimne trenutke.

Zdravlje. Ovo kako se sada osjećate moglo bi se nazvati proljetnim umorom. Vaša je energija na niskom nivou, statični ste i sve vas mrzi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info