Jarac: Sedmični horoskop za period od 13.03. do 20.03.2017.

0

Posao. Komunikacija sa poslovnim partnerima i saradnicima sada ne ide onako kako biste vi željeli. Uglavnom je naglašen ili pritisak ili nerazumijevanje, što u krajnjoj liniji dovodi do toga da se nikakvi pravi pomaci ili rješenja ne naziru. Pokušajte da ne pritišćete one sa kojima radite pa će i njihov odnos prema vama biti bolji. U drugom dijelu sedmice, ipak neki pozitivni rezultati – kvalitetnija komunikacija sa kolegama, a mogu vas obradovati i neke lijepe vijesti od strane nadređenih. Sve je ovo sitno, ali ipak nešto se pomijera sa mrtve tačke.

Ljubav. Neko iz vašeg kruga prijatelja ili osoba koju ste upoznali preko ovog segmenta pokušava da vas zainteresuje za sebe. Iako je vaše polje ljubavi aktivirano tranzitom Marsa pa bi to trebalo da donese veće aktivnosti sa vaše strane, vi se još uvijek ne osjećate spremno za novu ljubavnu priču. Štaviše, mnogi od vas su i dalje opterećeni prošlim emotivnim iskustvima. Možda biste i željeli da obnovite neki bivši kontakt, ali ni tu trenutno nemate uporište. U prevodu – sve se svodi uglavnom na čekanje na bolje dane. U odnosu sa voljenom osobom, o onim stvarima o kojima je potrebno da razgovarate njih zaobilazite u širokom luku. Zajedno ste, a kao da niste – vaš odnos se sada više svodi na naviku i odgovornost jedno prema drugom.

Zdravlje. Svaki čas nešto kašljete i šmrckate. Ništa ozbiljno, ali dovoljno da vas nervira. Poradite više na svom imunitetu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info