Djevica: Sedmični horoskop za period od 13.03. do 20.03.2017.

0

Posao. Početkom sedmice vjerovatno nećete znati “gdje udarate” – situacije u poslovnom segmentu su vam nejasne, ne znate koji bi potez bilo pametno da povučete, a vjerovatno možete “popiti” i kritiku od strane saradnika. Ne padajte u depresiju, jer je sve ovo kratkotrajno i suštinski – prijaće vam da konačno neke stvari raščistite i stavite na svoje mjesto. Ostatak sedmice je više nego dobar, a u drugom njenom dijelu može doći i do vrlo važnog sastanka, dogovora, nešto što vam otvara velike poslovne mogućnosti.

Ljubav. Kažu da stara ljubav zaborava nema. Ipak, pitanje je koliko je to zaista tačno, ali će se bar u vašem slučaju, ove sedmice, pokazati kao istinito. Naime, bez obzira na to imate li ili nemate novih ljubavnih prilika, sve češće ćete osjećati potrebu za kontaktom sa bivšim emotivnim partnerom pa ćete ga i inicirati već u prvim danima ove sedmice. Ne vuče vas žal za ljubavlju, već biste malo da obnovite strasti. Sa prelaskom vašeg vladara Merkura u znak Ovna početkom ove sedmice, kod zauzetih Djevica će nestati osjećaj zbunjenosti i preosetljivosti koji je do sada preovladavao kod vas. Inicijativa prema voljenoj osobi se pojačava, a vaše će emotivne relacije “živnuti” – pogotovo što će se i strast, koja je bila u zapećku, aktivirati.

Zdravlje. Izlazite iz energetskog pada i osjećate se obnovljeno i osvježeno. Pravi je momenat da krenete na neku rekreaciju. Starije će povremeno mučiti kičma ili vene.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info