Blizanci: Sedmični horoskop za period od 13.03. do 20.03.2017.

0

Posao. Sam početak radne sedmice neće biti lagan. Obaveze su nagrnule sa svih strana, vi ćete se osjećati prilično konfuzno, ne uspijevate da se organizujete na pravi način i uglavnom ćete oko svega kasniti. Pokušajte da napravite neki plan i da ga se koliko toliko pridržavate. Drugi dio sedmice već je neuporedivo bolji – uspjećete da privedete kraju ono što ste započeli, da ostvarite dosta dobar kontakt i komunikaciju sa poslovnim saradnicima i da riješite neke dileme koje su vas do sada pritiskale.

Ljubav. Prelazak vašeg vladara Merkura u znak Ovna konačno će “razbiti” neke iluzije, otrgnuti vas od maštarija i nerealnih emotivnih priča i dati vam veliki dotok energije i želje da krenete u ljubavni napad. Sada zaista možete napraviti prvi, pravi korak u odnosu sa osobom koja vam se već neko vrijeme dopada. Inicirajte komunikaciju, ali i susret u drugom dijelu sedmice i nadajte se najboljem, jer je više nego izvijesno da će se ono i dogoditi. Po nekim pitanjima, zauzeti Blizanci počinju da skidaju teret koji ih je gušio duže vrijeme u odnosu sa voljenom osobom. Osjećate se življe, raspoloženi ste i sada možete i partnera “podići”. Dobra atmosfera se vratila u vaše emotivne relacije, pravi je trenutak i da izlazite češće zajedno, da se družite sa prijateljima, čak i da otputujete na dan ili dva.

Zdravlje. Malo ste “roviti”, a promjene vremena vam nikako ne odgovaraju – moguće su meteoropatske glavobolje kod starijih, dok će mlađi imati probleme sa sinusima, kijavicama, alergijama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info