Bik: Sedmični horoskop za period od 13.03. do 20.03.2017.

0

Posao. U poslovnom segmentu će u prvim danima sedmice vladati poprilična napetost i to uglavnom iz razloga što odjednom sve dolazi na dnevni red. Vi ćete biti u velikoj mjeri zatrpani obavezama i teško ćete uspijevati da se organizujete da biste sve priveli kraju na vrijeme. U drugom dijelu sedmice je situacija nešto bolja – dobijate informacije ili vijesti koje su vam prilično bitne, ali to je i period kada se mogu postići dogovori ili susreti sa osobama koje bi mogle uticati na vašu poslovnu budućnost. Budite otvoreni za prijedloge.

Ljubav. Ako ste slobodni, pažnju vam može privući osoba koja je mlađa od vas, moguće čak i neko sa kim ste ranije već imali prolazni kontakt, avanturu. Ni sada nećete otići korak dalje od toga, vaši susreti će uglavnom biti na seksualnoj, strasnoj bazi, iako u nekom trenutku možete osjetiti čak i nešto što biste mogli nazvati ljubavnim zanosom. No, da biste bili sigurni da je ovo zaista ljubav, moraćete da sačekate da i vrijeme da svoju riječ. U odnosu sa emotivnim partnerom možete doći do nekih zaključaka, čak i do istina koje su do sada bile van vašeg “dometa”. Ipak, to ne znači da će u vašim relacijama biti zadovoljstva i ispunjenosti, naprotiv – problemi sve više isplivavaju na površinu, a vi umjesto da se borite povlačite se u sebe ili okrećete društvu. Neki od vas čak mogu uploviti i u tajni flert, avanturu.

Zdravlje. Stariji pripadnici znaka mogu imati tegoba sa bubrezima, cirkulacijom. Ako se bavite nekim vidom rekreacije, vodite računa da ne istegnete tetive ili povrijedite neki mišić.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info