Koji oblik grudi imate? Sigurno jedan od ovih 7!

0

Ako ste oduvijek mislili kako postoje samo velike i male grudi, živjeli ste u zabludi. Vjerovali ili ne, postoji čak sedam različitih tipova grudi. A oni zavise i od vašeg oblika tijela. Svi tipovi grudi potpuno su normalni i savršeno nesavršeni.

Upravo zato potrebno ih je upoznati, kako biste znali i koji vam grudnjaci pristaju najbolje, ali i zašto su vaše grudi lijepe i posebne upravo zbog svoje različitosti i oblika.

Asimetrične


Jedna dojka je veća od druge, ali to je jedva primjetno i gotovo je nemoguće da ijedna žena ima dojke potpuno iste veličine.

Najbolje izgledaju u grudnjacima sa mogućnošću mijenjanja jastučića, koji onda možete staviti u korpicu u kojoj se nalazi vaša manja dojka, kako to ne bi bilo primjetno.

Oblik zvona


Radi se o teškim i krupnim grudima, užima pri vrhu, a onda drastično širima pri dnu.

Najbolje izgledaju u potpuno pokrivenim i zatvorenim majicama i haljinama, jer zbog težine vuku prema dole pa često u dekoltiranim varijantama, zbog težine, uzrokuju i pogrbljivanje ramena i sklizavanje naramenica od grudnjaka.

Istočno-zapadne


Lagano se naginju od vrha ka dnu, ali svaka na svoju stranu, sa bradavicama okrenutim u suprotnim smjerovima.

Najbolje izgledaju u push-up grudnjacima i majicama kratkih rukava, koje laskaju njihovom obliku i ujedno ih približavaju.

Pomjerene u stranu


Riječ je o grudima koje imaju svaka svoj određeni prostor, a široku prazninu između, sa bradavicama prema naprijed, a ne na različite strane (kao što je slučaj kod prethodnog tipa).

Najbolje izgledaju u balkonet grudnjacima, koji imaju podršku u vidu dodatnog materijala između grudi, čime direktno smanjuju prazan prostor i čine vaš dekolte privlačnijim.

Vitke


Grudi su šire na vrhu, a uže pri dnu, vitke i lagane, bez mnogo težine i tkiva koje bi pravilo prepreku u nošenju i isticanju u grudnjacima.

Najbolje izgledaju u plunge grudnjacima, koji imaju odvojene korpice za svaku dojku, čime omogućavaju isticanje lijepog i zavodljivog dekoltea.

Oblik suze


Slične obliku zvona, ali sa nježnijim nagibom, lagano zakrivljene sa strana i lijepo oblikovane.

Najbolje izgledaju u, takođe, plunge grudnjacima, sa ili bez push-up materijala. Duboki dekoltei u kombinaciji sa ovim grudnjacima omogućuju isticanje vašeg ženstvenog oblika grudi.

Okrugle


Jednako zaobljene i na vrhu i na dnu, oble i ženstvene.

Najbolje izgledaju u balkonet grudnjacima koji najbolje ističu vaše atribute. Budite srećne ako imate ovaj tip grudi i s ponosom ga ističite.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info