Vodolija: Sedmični horoskop za period od 06.03. do 13.03.2017.

0

Posao. Dok svi oko vas kukaju kako nemaju posla, vi ne znate šta ćete i gdje ćete prije. Obaveza preko glave, tempo dešavanja standardno, sto na sat, a non stop iskaču neki novi “poslići”, neki novi dogovori i ponude za saradnju. U suštini, dosta stresnih i napetih situacija je oko vas, a od vas se konkretno očekuje da sve ovo nekako izbalansirate i ostvarite kvalitetan posao, kao i do sada. I vi ćete ta očekivanja i ispuniti. U prevodu, sve držite pod svojom kontrolom. Ako vas na trenutak zbune neke promjene u postojećim dogovorima, vrlo brzo ćete ovo uspjeti da okrenete u svoju korist i da se snađete.

Ljubav. U vašem emotivnom životu, ukoliko ste slobodni, jednog dana ništa se ne dešava, a već narednog minimum tri emotivne prilike. Ima tu svega – neke osobe se već duže vrijeme motaju oko vas, stoje vam i nova poznanstva preko posla ili preko društvenih mreža. Sve vam je ovo vrlo zanimljivo i podsticajno, ali ako pogledate realno, ove osobe vam samo na trenutak zaokupe pažnju i vrlo brzo ih gurate u drugi plan. U suštini, ne bi se moglo reći da ste sada spremni za nešto ozbiljnije, osim za flertovanje i eventualno neki neobavezni kontakt. Ukoliko imate partnera, kod vas stoji standardno funkcionisanje. Red ljubavi, red nekih sitnih čarkica. No, realno gledano – I ta vaša “iskakanja iz kolosijeka” su bezazlena i neće uticati na kvalitet odnosa.

Zdravlje. Jedino što vas u ovom periodu može “potrefiti” jeste neka lakša prehlada. Čuvajte grlo i ne brinite. Kod starijih pripadnika znaka mogu se javiti problemi sa sinusima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info